Hamilton Beach Commercial biedt met haar gamma barblenders en high performance blenders een musthave tool aan voor iedere horecazaak. Met deze blenders maak je in een oogopslag perfect gemixte cocktails, smoothies,... Iedere blender beschikt over het Wave Action System, welke zorgt dat de inhoud van de beker steeds opnieuw naar de messen wordt gestuwd, en er zo een egale en luchtige massa ontstaat. Hamilton Beach Commercial is al jaren een topspeler in toestellen voor bar- en voedselbereidingen.Krachtige, sfeervolle blenders voor elke keuken.

Hamilton Beach® Blenders staan ​​wereldwijd bekend om het maken van soepele en heerlijke blended drankjes. Door de jaren heen hebben mensen vertrouwd op de Hamilton Beach-blender voor perfecte ijskoude drankjes, shakes, smoothies en de innovatie waar dit historische merk bekend om staat.

Met intelligente functies zoals het gepatenteerde Wave~Action®-systeem, bieden deze blenders je keer op keer de prestaties die je nodig hebt voor zachte drankjes. Probeer voor eenvoudig serveren een blender met dispenser - deze schenkt een zachte verfrissing rechtstreeks in uw kopje en de tuit kan worden verwijderd om gemakkelijk schoon te maken.


Elke Hamilton Beach® Blender is gemaakt om lang mee te gaan en wordt gedekt door een beperkte garantie. Details zijn beschikbaar in de meegeleverde gebruiks- en onderhoudshandleiding.

Ontdek hier onze blenderopties of bezoek onze pagina 'blend met vertrouwen' voor tips, trucs en recepten voor blenders.

Ontdek hier ons gamma aan Hamilton Beach Blenders

Hamilton Beach Commercial 908R barblender


De 908R® blender is een budgetvriendelijke barblender voor frozen drinks op basis van crushed ice. De 908R
blender heeft 2 standen. Of je nu kiest voor de vlugge of trage stand, de duurzame RVS mesbladen zorgen
voor een snel en volumineus resultaat. De ingebouwde sensor in het deksel voorkomt dat de blender verder
mixt wanneer het deksel open is.

Hamilton Beach Commercial RIO barblender


De RIO barblender is de beste barblender in het gamma voor een glad resultaat.

Naast de 2 snelheden - traag en snel - heeft de barblender ook een pulse-functie.

Deze barblender heeft zowel een deksel-open-sensor als
een jar-pad-sensor die ervoor zorgt dat het toestel niet werkt

als het deksel niet gesloten is, of als de beker nietcorrect op het toestel is gepositioneerd.

De RIO barblender is verkrijgbaar met copolyester beker of RVS beker

Hamilton Beach Commercial ECLIPSE high performance blender

De compacte ECLIPSE high performance blender is uitgerust met de QuietBlend Technology en een geluiddempende beschermkap. Naast de pulse-functie en een jar pad sensor beschikt dit toestel ook over een quiet shield sensor waardoor de motor afslaat bij het openen van de beschermkap. Het toestel heeft 5 voorgeprogrammeerde cycli die je met de keuzeknoppen kan bedienen. Met een geheugenkaart kan je ook aangepaste programmering voorzien. De display geeft melding bij oververhitting en
het toestel heeft een quick cooldown functie.

Download onze brochure