Articube glas koel machines

Sivanco is een verdeler van het merk Articube. Articube is een producent van glas koel machines. De machines maken gebruik van vloeibare koolstofdioxide. Het Hi-Tech concept koelt niet alleen je drankjes, het is ook een visuele beleving. 


Articube is ontstaan in 2009, na jaren van onderzoek en samenwerking van een groep bedrijven. 

Het bedrijf is er trots op te kunnen zeggen dat Articube producten uitstekende en unieke eigenschappen hebben. Gemakkelijk en veilig kunnen glazen in enkele seconden worden geserveerd bij temperaturen tot -55C. Het verlaagt ook de kosten voor het koelen van glazen, kan zich aanpassen aan elke ruimte en oppervlak, en het laat geen afval na omdat het geen water produceert.

 

De Articube-technologie is zo gemaakt dat de koeling niet afdoet aan de smaak van de dranken, maar dat ze de deugden en de eigenschappen versterkt.

Articube ICE 100

By Articube

BESCHRIJVING


De Articube ICE-100 machine is een onmisbaar apparaat voor elk vooruitstrevend restaurant. Het is een veilige en gecontroleerde manier voor u om een breed scala aan voorbereidingen te ontwikkelen.Articube ADVANCE COPPER

By Articube

BESCHRIJVING


De Articube in ADVANCE COPPER is een gebruiksvriendelijke en functionele machine die oplossingen biedt voor elke professional. ARTICUBE is tot in detail bestudeerd en is stap voor stap met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld, waarbij alle elementen van de ARTICUBE zijn bestudeerd om te zorgen voor een professionele, zeer betrouwbare en nauwkeurige machine.


Articube ADVANCE BLACK

By Articube

BESCHRIJVING


Articube in ADVANCE BLACK is zeer eenvoudig in gebruik en voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Het vriest glas en ijs in tot -50°C.

Articube ADVANCE WHITE

By Articube

BESCHRIJVING


Articube in ADVANCE WHITE is zeer eenvoudig in gebruik en voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Het vriest glas en ijs in tot -50°C.