APS GERMANY

U vindt er diverse productoplossingen voor alle toepassingen op het gebied van buffet, tafelblad en bar. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de producten die passen bij uw catering en uw concept. GN containers met bijhorende deksels, presentatie, displays, alles onder 1 dak voor elk soort horecazaak.

COSY & TRENDY

Het merk biedt trendy oplossingen voor het dagelijks leven van iedereen: om het huis in te richten, gaande van de keuken tot de gedekte tafel, en voor het huishouden. Het broertje van Cosy&Trendy, Cosy&Trendy home decoration & seasonal inspiration, staat voor decoratie, geschenk- en seizoensartikelen.

 

Cosy&Trendy bestaat ook uit meerdere lijnen: 500° by Cosy&Trendy, Bar Basics by Cosy&Trendy, … Voor professionelen is er het merk Cosy&Trendy for Professionals met erg duurzame en uiterst gebruiksvriendelijke producten. Zowel de zustermerken van Cosy&Trendy als de lijnen getuigen van een nog meer gespecialiseerde knowhow.

 

Dankzij een netwerk van betrouwbare partners kunnen wij aan iedereen producten met unieke, trendy, universele en zelfs vernieuwende stijl bieden.

LUNALI - NAFA LIGHT

Verlichting kan alleen optimaal en effectief worden ontwikkeld met ervaren, competent en verantwoord teamwerk. Daarom onderhoudt NAFA®LIGHT een consistente dialoog met technische scholen, onderzoeksinstellingen, ministeries, adviseurs en praktijkmensen in winkels, en natuurlijk de eindconsument.


Het resultaat: ons unieke aanbod van goederen en diensten voor elk aspect van eetwaren, omgevingsrijke en gezondheidsgerichte winkel- en werkomgevingen.


Deze verlichting is speciaal voor het uitlichten voor beenhouwerijen en vishandels.


WIJ HEBBEN ALLES VOOR UW BUFFET