Ontdek onze nieuwe lijn gekoelde vitrines 2022

SEMI-VERTICALE MULTIFUNCTIONELE DISPLAYKASTEN

Sayl semi-verticale vitrines bieden een veelvoud aan formaten en afwerkingen in gekoelde, warme en neutrale versies. Verkrijgbaar in zelfbedienings- en grab&go-modellen.

MULTIFUNCTIONELE DISPLAYKASTEN OM TE INTEGREREN IN DE BAR

Ideaal voor interieurontwerp gewijd aan restauratie. De beste manier om een ​​vitrine te laten harmoniseren met de plug&play omgeving, betrouwbaar, met een kwaliteit/kosten verhouding die onmogelijk te realiseren is in een maatwerk constructie.

DISPLAYKASTEN VOOR

MULTIFUNCTIONELE DISPLAYKASTEN

Exposanten met een grote aantrekkingskracht, ideaal voor gebak, desserts, bereide gerechten, dranken, kazen, chocolaatjes... het zijn wereldwijde koelvitrines voor universeel gebruik. Dankzij het grote werkbereik kan hij zich perfect aanpassen aan het blootgestelde product.

MODULES VOOR BUFFETS, CATERING EN ZELFBEDIENING

Buffetten op maat, vertel ons wat u nodig heeft en ons team van engineers en decorateurs maakt voor u een voorstel op maat zodat uw project een succes wordt.

TOPPINGS DISPLAY CASES

(FOR INGREDIENTS)

Created for a fun and casual atmosphere, SAYL’s topping display cabinets are the ideal choice for topping ingredients for yoghurts and ice cream. Their compact and reduced sizes can be adapted to any space. An excellent way to increase your income from the sale of ice cream and yoghurt.

SHOWCASES VOOR TAPAS, PINTXOS EN GEBAK

Het breedste assortiment gekoelde, warme en neutrale vitrines voor tapas, meer dan 200 referenties om het ontwerp te kiezen dat het beste bij uw presentatiebehoeften past.

DISPLAYKASTEN VOOR SUSHI

Sayl koelvitrines voor sushi zijn de perfecte bondgenoot om de optimale temperatuur van uw verse producten te behouden met de precieze vochtigheid voor een perfecte bewaring.

NEUTRALE DISPLAYKASTEN VOOR GEBAK

Zorg voor uw klanten en uw bedrijf door uw blootgestelde producten te beschermen tegen virussen en bacteriën. Neutrale displays zijn de beste oplossing om producten te bewaren die geen warmte of koude nodig hebben. Vind uw beste oplossing tussen Sayl's brede assortiment neutrale displays voor gebak en pintxos.

DISPLAYKOFFERS VOOR VLEES, VIS EN ZEEVRUCHTEN

Gemaakt van AISI316 staal, zijn Sayl's gekoelde vitrines voor vis en zeevruchten voorbereid om uw verse producten op de meest originele en veilige manier te presenteren. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de meest geschikte optie voor uw type product/bedrijf.

Download onze brochure 2022