Dynamic professionele staafmixers

Dynamic ontwerpt en vervaardigt staafmixers met vaste of afneembare voeten, zodat u kunt kiezen. Afneembare voeten zijn geweldig voor de flexibiliteit, want u kunt de voeten snel verwisselen en verwijderen als dat nodig is. Andere soorten voeten worden apart verkocht, zoals aardappelstamper en garde.De DMX 160 / MX050 heeft een afneembare voet. Dit maakt het makkelijker schoon te maken.


Met de standaard weegt de DM160 ongeveer 900 gram. Dit is ongeveer gelijk aan een literfles water, dus relatief licht - de meeste mensen zullen deze kraan comfortabel en ergonomisch in gebruik vinden.


Dynamic mixers zijn ontworpen voor professioneel koken, dus elk mes is gecoat met titanium - een zeer sterk, corrosiearm materiaal dat perfect is voor professionele mixerbladen.

Hoewel de DM160 een professionele staafmixer is, is hij niet ontworpen om de hele dag en elke dag te worden gebruikt. Als u op zoek bent naar een apparaat voor intensief gebruik gedurende de hele dag, hebt u wellicht een grotere, krachtigere blender nodig. De DM160 kan gemakkelijk 30 minuten draaien voordat een pauze van ongeveer 10 minuten nodig is.