GASTRONORM / BAKKEN / DEKSELS / GEPERFOREERD / TRANSPARANT

Een gastronorm is een duurzame en stevige voedselcontainer geproduceerd volgens de Europese EN 631-normen. Gastronormbakken worden dagelijks gebruikt om zowel warme als koude voedingswaren te stockeren, koken, uit te stallen en te transporteren.


Daarnaast vergt zowel werken met hitte als met vriestemperaturen de nodige bescherming. Ons gamma biedt kwalitatieve beschermhandschoenen, aangepast voor iedere taak. Verder zijn ook draadroosters, bakmatten en bakplaten voorhanden om iedere (oven)taak naar behoren uit te kunnen voeren.


  • RVS gastronormbakken
  • Kunststof gastronormbakken
  • Status vacuüm deksels en toestel
  • Draadroosters
  • Bakmatten en bakplaten
  • Beschermhandschoenen

APS GASTRONORM

In het hotel, het restaurant of de catering heeft u voortdurend behoefte aan oplossingen voor het transporteren en warm houden van voedsel. Onze Gastronorm containers van roestvrij staal, polycarbonaat, polypropyleen of melamine overtuigen in de geschikte toepassing. Wij bieden aantrekkelijke chafing dishes in verschillende kwaliteiten die voldoen aan de verschillende toepassingsgebieden en kunnen worden bediend met brandstofpasta, gel, elektronische verwarming of inductie.

HENKOVAC TABLETOP RANGE


Professionals in 80 landen wereldwijd kiezen Henkovac als hun nummer 1 voor Tabletop vacuümverpakkingsmachines. Henkovac biedt een complete productlijn die voldoet aan de vacuümverpakkingsbehoeften van kleine tot middelgrote voedselverwerkende en voedselbereidingsbedrijven in vele industrieën.


Eerste keus' voor restaurants, horeca, voedselverkopers en cateraars.


Onze plug-and-play tafelmachines zijn voorzien van alle kwaliteitstechniek.

  • Standaard 1 tot 10 programma's
  • Sensor / H2O
  • Opties: Afsnijding en Brede Seal

NSF-certificeringsmodellen voor basisverpakkingen

HENKOVAC TABLETOP NSF RANGE


Professionals in 80 landen wereldwijd kiezen Henkovac als hun nummer 1 bron voor vacuümverpakkingsmachines. Henkovac biedt een complete tafelmodel productlijn met NSF-certificering die voldoet aan de vacuümverpakkingsbehoeften van kleine tot middelgrote voedselverwerkende en voedselbereidingsbedrijven in vele industrieën.

Hoogwaardige vloerstaande machines

HENKOVAC MOBILE RANGE


Professionals in 80 landen wereldwijd kiezen Henkovac als hun nummer 1 bron voor Mobiele Vacuümverpakkingsmachines. Henkovac biedt een complete productlijn die voldoet aan de vacuümverpakkingsbehoeften van kleine tot middelgrote voedselverwerkende en voedselbereidingsbedrijven in vele industrieën.

Modellen voor industriële verpakkingen

HENKOVAC DUBBELKAMER RANGE


Professionals in 80 landen wereldwijd kiezen Henkovac als hun nummer 1 bron voor Dubbelkamer Vacuum Packing machines. Henkovac biedt een complete productlijn die voldoet aan de vacuümverpakkingsbehoeften van kleine tot middelgrote voedselverwerkende en voedselbereidingsbedrijven in vele industrieën.