San Jamar dispenser

Dit toestel heeft de mogelijkheid om gebruikt te worden met batterijen maar ook manueel. Ook de doseringen kunnen aangepast worden en we leggen jullie uit hoe je op een handige manier het toestel vult met handgel.


Hoge kwaliteitsdispenser van San Jamar met automatische sensor maar ook met een PUSH functie mocht je niet over batterijen beschikken.


Dit toestel is 100% betrouwbaar en behoort bij de toppers van de dispenser.
Met een inhoud van 900 ml kan je bijna 500 handen voorzien van handgel.

RVS dispenser met elleboogfunctie

Zeepdispenser met elleboogbediening met afneembare pompfles, gemaakt van alcoholbestendige kunststof. Dit item is zeer handig te bedienen en geeft een perfecte dosering aan.


De beugel heeft een zeer lange levensduur en is gemaakt op 100% aluminium. Dit kan dus niet roesten mocht u het toestel gebruiken voor buitengebruik.


Het toestel is heel handig ana te brengen aan een wand of muur. Met slechts 4 vijzen kunt u dit toestel op elke harde achtergrond bevestigen.

Gepersonaliseerde dispenser

Wij maken gepersonaliseerde dispenserzuilen op maat. Bezorg ons een foto of logo en wij maken een dispenserzuil met dat tikkeltje meer.


Diverse mogelijkheden zoals een hybride dispenser of een elleboog dispenser zijn naar wens.Wij hebben 50 dispenserzuilen in de verhuur voor bedrijven of evenementen.