De mooiste indruk maak je met een verzorgde presentatie

Ontdek ons ruim gamma aan presentatiemogelijkheden voor uw voedingszaak. Onze presentatieschalen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, kleuren en vormen voor bijna elke soort activiteit. Bekijk hier onder alvast enkele van onze moglijkheden voor beenhouwerij of bakkerij.

Toonbank display houders

Het Traiteur gamma van Lineoplus is de ideale keuze voor een kwalitatieve presentatie. Het omvat een ruim spectrum aan BPA-vrije, voedingsgeschikte schotels. De schotels zijn vervaardigd uit PMMA, wat een hoogwaardig, duurzaam materiaal is. Ze zijn krasvast, kleurvast en niet gevoelig om te verkleuren. De konische vormen zorgen voor een sterk, stabiel product met een perfecte koudestroom in koeltoonbanken. De schotels zijn niet geschikt voor (microgolf)oven of bain-marie.

Het Bread & Pastry gamma van Lineoplus omvat 2 types schotels. Enerzijds zijn er de elegante ‘smoke’ schotels in PMMA voor brood en banket, anderzijds zijn er de gepoederlakte aluminium schotels. De schotels mogen niet in de (microgolf)oven en kunnen ook niet voor bain-marie ingezet worden.


Het ‘Chocolates & Pastry’ gamma van Lineoplus omvat eveneens 2 types schotels. Enerzijds zijn er de hoogglans, gepoederlakte aluminium schotels. Hiermee realiseer je altijd een nette en opvallende toonbank. Anderzijds zijn er de mat aluminium schotels voor brood en banket. De Chocolates & Pastry schotels mogen niet in de (microgolf)oven.


Het Catering & Bereiding gamma van Lineoplus omvat 2 types. Enerzijds zijn er de kunststof bereidingsbakken in ABS. Dit type heeft een ruim temperatuurbereik waardoor ze multifunctioneel inzetbaar zijn. De bereidingsbakken mogen niet in de (microgolf)oven, noch gebruikt worden voor bain-marie.

Anderzijds zijn er de RVS schotels. Deze schotels hebben een glanzend spiegeleffect en zorgen voor een perfecte koudegeleiding in de toonbank of koelinrichting.

Presentaties voor hotels, restaurants, supermarkten, shops,... voor elk soort kader kan je hier terecht. Het merk APS staat vooral voor duurzaam en een heel mooi design. In acht productcategorieën bieden wij gebruiksvriendelijke oplossingen voor professionele behoeften, altijd in lijn met de nieuwste trends. Ontdek ons assortiment met meer dan 3.000 artikelen voor buffet, tafelblad en bar.